2010. december 29., szerda

Könyves kiegészítők - Jane Austen kvíz

Nagyon úgy tűnik, ebben a rovatban akarva-akaratlanul is folyamatosan felbukkan Jane Austen, nem számít, hogy bögrékről, vagy képregényekről van szó, az ő nevével bármit el lehet adni.
Most viszont tárgyak helyett inkább egy sokkal aranyosabb és interaktívabb könyves kiegészítőt választottam, mégpedig egy kvízt. Ha IDE kattintotok, nincs is már dolgotok, mint válaszolni a kérdésekre, melynek végeztével kiderül, melyik Jane Austen karakterre hasonlítotok leginkább. (Bár a szöveg angol, remélem nem okoz túl nagy problémát.)
A kérdőív szerint én Marianne Dashwood lennék, mégpedig: "You are impulsive, romantic, impatient, and perhaps a bit too brutally honest. You enjoy romantic poetry and novels, and play the pianoforte beautifully. To boot, your singing voice is captivating. You feel deeply, and love passionately."
(Na jó, azért mindent ne higgyünk el neki!:D)
Ha mindez nem volna elég, az írónő fanatikusai kitehetik a kis képet a blogjukra is (a jobb oldalsávban az enyém már kinn van), amihez a kép melletti html kód bemásolásán kívül nincs is más dolguk. Remélem tetszik! Nos, Ti melyik JA szereplőre hasolítotok leginkább?

2 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jó! Nekem Emmát adta ki pdg ő lett volna az utolsó akire gondolok! De hiába én vagyok a társaság középpontja!XD Jaj, mindjárt a fejemre szakad a plafon:D

    VálaszTörlés
  2. Norin, miért, talán nem Te vagy a társaság közepe? :D Egyébként nekem sem épp azt a választ adta, amire számítottam volna.:D:D

    VálaszTörlés

Ne fogd vissza magad! Örülök minden hozzászólásnak, nyugodtan lehet véleményt mondani, nem harapok!:)
(névtelenül viszont nem lehet kommentelni)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails