2010. október 31., vasárnap

Könyves kiegészítők- de vajon tea vagy kakaó?

Úgy tűnik a Könyves kiegészítők lesz az a rovat, ahol ezentúl kitombolhatom magam. Vagyis inkább kiélem a játékos hajlamaim. Ha valaki egy kicsit szétnéz a neten, szinte elkerülhetetlen, hogy bele ne fusson valamilyen könyves kütyübe. Kódexet ábrázoló fülbevalóba, Jane Austen fehérneműbe, vagy bármibe, amin ott virít Harry Potter esetleg a Twilight logója.
Akkora a választék, hogy azt sem tudtam, elsőre mihez kapjak, de végül maradtam a legegyszerűbbnél: a bögréknél.  Ez talán a könyvjelzőkön kívül a legkézenfekvőbb, nem igaz? Elvégre, ha olvasás, akkor mondjuk tél, paplan és egy bögre forró tea. Vagy kakaó, kinek mi.

Nekem legelőször egyből Anita Blake jutott eszembe. Kedvenc vámpírvadászunk és halottkeltőnk már a könyvekben is imádta a kávét és a pingvines bögréket, és azt se felejtsük el, hogy kedvelt munkahelyi elfoglaltsága volt Burt-öt idegesíteni az irodába nem illő feliratokkal. (forrás: itt és itt)


Shiver bögre.  Egyszerű fehér egy kevés mintával. Az érdekes, ahogy mindkettőn visszaköszönnek a könyv borítóján látható szív alakú levelek. Nekem nagyon tetszik, akárcsak a könyvek. (forrás: ez a linken)












Mondom én, hogy a Twiligh-tal bármit el lehet adni. Ha a tini fruskák képesek Edward babát venni maguknak, akkor a bögre árusoknak biztos esélyük van a meggazdagodásra. (forrás: itt és itt)

A klasszikus irodalom kedvelői sem maradnak ki persze a mulatságból, a Penguin egy egész kollekciót gyártott le angol kisasszonyokkal.

Végül, de nem utolsó sorban, nem hiányozhatnak a vicces feliratok sem. Csak hogy mindenki tisztában legyen a moly státuszunkkal. (forrás: ez meg ez)


Nektek van valamilyen könyves ereklyétek? Esetleg valamilyen bögre?

4 megjegyzés:

  1. Sajnos nincsen, de talán egyszer nyerek majd egy jó könyves bögrét.

    VálaszTörlés
  2. Nekem egy Narnia Krónikái - Caspian herceges bögrém van, amit moziban kaptam. Megy egy Edwardos tollam, amit meg szülinapomra, és mivel csak a táskámba behajintva használom, a fele már le is kopott a tollról.-( Ez van és tényleg mindent el lehet adni velük.
    És ha már olvasok, inkább kakaó, de lehet forralt bor is, amilyen hideg van lassan.

    VálaszTörlés
  3. Elhaym, én is ebben reménykedem.;)

    Arany mag, jó, hogy mondod, a forralt bor eszembe sem jutott. Bár az engem inkább elbódít, ami olvasás közben nem jön annyira jól.;)

    VálaszTörlés
  4. FTT nyereményjátékon lehet is majd bögrét nyerni. Fődíjnak mondjuk jobban örülnék, de a bögre sem lenne rossz. :)

    VálaszTörlés

Ne fogd vissza magad! Örülök minden hozzászólásnak, nyugodtan lehet véleményt mondani, nem harapok!:)
(névtelenül viszont nem lehet kommentelni)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails