2010. október 5., kedd

Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

"Fejszés gyilkos vagyok? - ajánlotta Bobby Tom segítőkészen.
Amikor Gracie nem felelt, mással próbálkozott.
- Vegetáriánus?
Gracie-nek bevillant.
- Impotens!
Bobby Tom úgy nézett rá, mintha elment volna az esze.
- Azt mondod mindenkinek, hogy én impotens vagyok?
-Csak ha azon az undorító néven szólítasz.
-Komolyan azt tanácsolom, hogy maradj a fejszés gyilkosnál. Az hihetőbb.
-Csak a szád jár, Bobby Tom. Amennyire én látom, nagyjából ez minden is, amit teszel.
A szavak kicsúsztak a száján, mielőtt meggondolhatta volna magát, és nem akarta elhinni, mit mondott. Ő, a harmincéves szűz, zéró tapasztalattal arról beszél, hogyan kell flörtölni, szexuális kihívást intézett egy profi nócsábászhoz. Bobby Tomnak tátva maradt a szája, és Gracie rájött, hogy végre a torkára forrasztotta a szót. Bár a térde aggasztó hajlandóságot mutatott arra, hogy meginogjon, felemelte az állát és kivonult a hálószobából."

A Chicago Stars ex-játékosa, Bobby Tom, egy térdsérülés miatt kénytelen volt visszavonulni, s most próbálja megtalálni a helyét az életben. Óriási partikat rendez, feleséget keres magának az általa kitalált híres foci kvíz segítségével, s belekóstol a színészkedésbe. Mikor nem jelenik meg a szülővárosában, a Texas állambeli Telarosában egy filmforgatáson, a filmgyártó cég legfrissebb alkalmazottját, a 30 éves (szűz!) Gracie-t küldik érte. Bobby Tom azonban nehéz eset, mindig mindent úgy csinál, ahogy az az ő agyából kipattan, s nem foglalkozik a szabályokkal, amivel igencsak megkeseríti a lány életét és munkáját. Mikor megérkeznek Telarosába, a városka tárt karokkal fogadja csillagát. Mire a forgatás megkezdődik, nem csak a munkafront kerül sínre, de Gracie és B.T. is nagyon jól összekovácsolódnak. Gracie otthonra talál ezen a kis helyen, s a férfiban is kezd megérni az elhatározás valami új irányába. B.T. gyönyörű nőt varázsol Gracie-ből, elveszi a szüzességét, a lány pedig közben (természetesen) beleszeret. S a végén még az is előfordulhat, hogy az érzései viszonzásra találnak.

Habár ez a kötet nem tetszett annyira, mint a Csak te kellesz!, azért igazság szerint ezen is jól szórakoztam. Gracie aranyos csaj, kissé suta és tapasztalatlan az életben, mégis nagyon határozott és kitartó. Bobby Tom pedig egy felfuvalkodott hólyag. Na jó, ennél azért jóval több, de ügyesen rejtegeti. A kettejük közti helyzetek olykor humorosra, olykor elég szexire sikeredtek, és persze olyan alkalom is előfordult, mikor Gracie helyében megfojtottam volta Bobby Tomot.
Mindent összefoglalva ez egy szórakoztató történet, a már jól ismert „SEP-es” humorral, kacagtatóan banális helyzetekkel, veszekedésekkel, kibékülésekkel. Valószínűleg a legjobbkor talált rám; kikapcsolt és szórakoztatott, 4 pont.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ne fogd vissza magad! Örülök minden hozzászólásnak, nyugodtan lehet véleményt mondani, nem harapok!:)
(névtelenül viszont nem lehet kommentelni)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails