2010. október 17., vasárnap

Könyv trailer rovat- Szépségesek

Naszóval, ebben az új rovatban hónapról hónapra olyan trailereket próbálok összegyűjteni, amelyek valami miatt felkeltik a figyelmet, elérik azt, hogy alaposabban is utánanézzek a könyvnek.
Az első ilyen videó a hamarosan megjelenő regény, Kami Garcia és Margaret Stohl által írott Beautiful Creatures- Szépségesek rövid bemutatója. A történet egy amerikai kisvárosban játszódik, ahol rejtélyes események indulnak meg, miután új lakó érkezik a városba. Ezt a misztikus hangulatot pedig szerintem nagyon jól tolmácsolja videó is, mégpedig a zenei aláfestéssel. Az biztos, hogy én várom a könyvet.


fülszöveg:
"Gatlin megyében ritkán érték meglepetések az embert. Legalábbis azt hittem. Kiderült, nagyobbat nem is tévedhettem volna. Volt egy átok. Volt egy lány. És a végén ott volt egy sírgödör.
Lena Duchannes-hoz fogható lányt még nem láttak Gatlin városában. A középiskola új diákja mindent megtesz azért, hogy különleges képességeit és a családját sújtó évszázados átkot eltitkolja a városka vaskalapos polgárai és diáktársai előtt. Azonban az elfeledett Dél vadon burjánzó kertjeiben, borongós mocsaraiban és romos temetőiben nincs az a titok, ami örökre titok maradhatna. Ethan Wate számolja a napokat az érettségiig. Azon a napon nem csak a középiskolának, de Gatlinnek is búcsút akar mondani. Hónapok óta egy gyönyörű lány kísért az álmaiban. Amikor Lena beköltözik a város legrégebbi, egyben leghírhedtebb ültetvényére, Ethan megmagyarázhatatlan vonzódást érez iránta. Elszántan kutatni kezdi a kettejük közötti titokzatos kapcsolat eredetét.
Egy városban, ahol ritkán érik meglepetések az embert, egy titok mindent megváltoztathat."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ne fogd vissza magad! Örülök minden hozzászólásnak, nyugodtan lehet véleményt mondani, nem harapok!:)
(névtelenül viszont nem lehet kommentelni)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails